Web Analytics
top of page
  • Forfatterens bildeInagi

Blogg??? Kva tenkjer du på no, Ingrid? (❁´◡`❁)

Oppdatert: 14. apr. 2021

Tja, eg tenkjer eigentleg ikkje så mykje på blogging - faktisk ikkje i det heile. ;-) Men dersom eg heller tenkjer at dette slett ikkje er ein blogg - berre ein plass å legge inn litt poster om eitt og hitt, sånn når eg får ånda øve meg, så er det greitt. Vi kan kalle den for ein tankeboks for informasjon, historie og anekdoter. ;-)

I fyrste omgong er planen å legge inn litt av dei postane eg har lagt inn på Facebook-sida. Poster som kanskje har meir form som passer her. Det får bli etter kvart som eg får tida. Og kva då som elles måtte dukke opp her, får også tida vise. Ingen veit. Heller ikkje eg. ;-)


Om ikkje her er så mykje å finne, så ikkje fortvil. Det finnast som de veit eit utal bloggar der ute på "the Wild Web". Der er meir enn nok galskap å fylle tida med, om ein ynskjer det.☺


Ha ein fin dag der du er! <3
23 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page